U sklopu akcije “I bilo srce je član Hajduka” jučer su dodijeljene članske iskaznice Hajduka štićenicima udruge Srce. Uz članske iskaznice štićenici su dobili i prigodne poklone, koje su im uručili igrači Hajduka Mijo Caktaš i Tomislav Duka.

– Zahvaljujući brojnim donacijama članova Hajduka akcija je uspjela u hajdučku obitelj uključiti korisnike niza udruga i ustanova. Ova i slične akcije značajno doprinose potvrdi identiteta Hajduka kao kluba snažno vezanog uz svoju zajednicu. Ovim primjerom motivira i ostale da obrate pažnju na potrebe ljudi, posebno onih kojima je podrška i pažnja najpotrebnija – izjavila je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Nakon dodjele članskih iskaznica štićenici udruge Srce izveli su niz hajdučkih pjesama, a svečanost je protekla u sjajnom ozračju uz puno smijeha i pjesme.

– Hajduk je dio zajednice i uvijek mora biti blizu ljudima jer baš se u ljudima krije njegova veličina. Upravo zato ovo je za nas mnogo više od fakultetskog projekta i uvijek ćemo ga se rado sjećati – istaknuli su studenti Ekonomskog fakulteta.

Akcija “I bilo srce je član Hajduka” rezultat je zajedničkog rada studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu, HNK Hajduk Split, Našeg Hajduka i Bilog srca. Akcija se provodi u sklopu EU projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, uz sudjelovanje Ekonomskog fakulteta u Splitu. Projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

>> FOTOGALERIJA