U ponedjeljak, 23. rujna 2019. gosine u 11:00 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu održat će se prezentacija rezultata nastalih u sklopu projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja” udruge Naš Hajduk i Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Kroz 18 mjeseci dva profesora i više od 100 studenata pripremali su projekte koje će predstaviti na prezentaciji.

U sklopu projekta “I Bilo srce je član Hajduka” članovi Hajduka su donacijama učlanili u Hajduk više od 100 korisnika udruga i institucija kao što su Udruga Srce, Udruga Sindrom Down 21 Split, Udruga MoSt i Dječji Dom Maestral. U završnoj aktivnosti podjele članskih iskaznica sudjelovali su studenti EFST-a, predstavnici Našeg Hajduka, nogometplus.net, HNK Hajduk Split i HKNH Bilo srce te na taj način ojačali Hajdučku zajednicu.

Projekt “Hajdučki paketi” predstavlja razradu palete Hajdukovih proizvoda koji bi se u formi različitih paketa nudili zainteresiranim kupcima. Tako kupac na inovativan i jednostavan način bira cijeli paket Hajdukovih proizvoda.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja” financiranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.